View Full Version: Spoiler Iswara Aeroback Ori. Untuk Dijual Rm100

.: KPPSIM / S.I.C Malaysia ~ No. Pendaftaran R.O.S : 2117-09-PPG :. > Bilik Recycle Jualan @ S.I.C [Automotif] > Spoiler Iswara Aeroback Ori. Untuk Dijual Rm100


Title: Spoiler Iswara Aeroback Ori. Untuk Dijual Rm100
Description: for saga/iswara


pirateracing - November 30, 2007 03:54 AM (GMT)
Spoiler original Iswara Aeroback untuk dijual.Tapi dah Modified skit sebab pasang kt Iswara Sedan.

Kondisi;- 90 % baik lagi

Harga :- RM100 nett.

Lokasi :- Kuantan Pahang

Telepon :- +6019-9629880 ( wan) Anytime

user posted image

kalau gambar tak boleh tengok,tolong bagi email address.Nanti aku send gambar.Size besar sgt.tak tu mcm mana nk kecil kan.hehehehhe..

zulf78 - November 30, 2007 08:15 AM (GMT)
QUOTE (pirateracing @ Nov 30 2007, 11:54 AM)
Spoiler original Iswara Aeroback untuk dijual.Tapi dah Modified skit sebab pasang kt Iswara Sedan.

Kondisi;- 90 % baik lagi

Harga :- RM100 nett.

Lokasi :- Kuantan Pahang

Telepon :- +6019-9629880 ( wan) Anytime

user posted image

kalau gambar tak boleh tengok,tolong bagi email address.Nanti aku send gambar.Size besar sgt.tak tu mcm mana nk kecil kan.hehehehhe..

spoiler yg sama mcm mat jual kan...

pirateracing - November 30, 2007 08:19 AM (GMT)
Zul..ha'ah sama mcm mat jual.

naz_shasu - November 30, 2007 08:31 AM (GMT)
erm..biasa tengok keter ni kat kontan...

nape nak jual smart da tu..
only one in kontan..
hehe...


tx_2642 - November 30, 2007 08:37 AM (GMT)
rare tu.. bump bro.. :lol:

zulf78 - November 30, 2007 08:39 AM (GMT)
bro aper kata ko ambik gambo sisi ngan ateh...macam menarik lak aku tengok...keta ko sedan kan...cuba la postkan gamba...

pirateracing - November 30, 2007 08:40 AM (GMT)
dah tukar e30 punya..kadang2 boring gak pakai yg sama je..hehheheh..

mat_7824 - November 30, 2007 08:42 AM (GMT)
hehehe...
bump !!!
brg sama cam aku nyer...
huhuhuh...

good luck bro !

pirateracing - November 30, 2007 08:43 AM (GMT)
zul..spoiler tu aku dah bukak...insyaAllah mlm ni aku ambik gmbr yg terbaru..esok aku post kt sini.




* Hosted for free by InvisionFree