View Full Version: Ekzos Mivec

.: KPPSIM / S.I.C Malaysia ~ No. Pendaftaran R.O.S : 2117-09-PPG :. > Enjin & Peralatan Mekanikal > Ekzos Mivec


Title: Ekzos Mivec


apexi_5957 - November 11, 2010 06:51 AM (GMT)
aku ader 1ekzos mivec nak dijual,cuma rm240shj... :lol: :rolleyes: :D :rolleyes: :D :P

dayne2418 - November 11, 2010 07:47 AM (GMT)
gambor mn y0b?sebagai pelariss... :ph43r: :ph43r: :ph43r: :ph43r: :ph43r: :ph43r:

apexi_5957 - November 11, 2010 07:55 AM (GMT)
tak retile nak upload gambar,saya dak baru nk bljr,ekzos twintip mivec

zaxx - November 11, 2010 07:58 AM (GMT)
ada gmbr senang nak

'anda tentukan'
senang nak jual...serius ...percayalah

ciklie4 - November 11, 2010 08:00 AM (GMT)
Gambo...
Kondisi barang,
lokasi,
yang penting no. telipon ko... :D


zaxx - November 11, 2010 08:01 AM (GMT)
QUOTE (ciklie4 @ Nov 11 2010, 04:00 PM)
Gambo...
Kondisi barang,
lokasi,
yang penting no. telipon ko... :D

no hp u i ada....
ada tak brg i order tadi

apexi_5957 - November 11, 2010 08:49 AM (GMT)
nie no saya 0132026410 sms sahaja coz spearker hp saya ada ckit prob, ekzos ader kt mem saya,saya xreti nk upload gmbr,saya dak bru nk blajar

mamai - November 11, 2010 09:03 AM (GMT)
meh email gambar kat aku...aku try post kan.... pataliputra_09@yahoo.com

fit watanabe - November 12, 2010 01:15 AM (GMT)
nak gambar...nak gambar... :P :P :P

zaxx - November 12, 2010 01:41 AM (GMT)
mms kat aku...aku tulun ko....


aku minat enjoss mibek ni

apexi_5957 - November 12, 2010 06:27 AM (GMT)
nti aku g ambil gmbr,ekzos ader kt member aku kt johor,nti aku lik raya aji aku g ambil gmbr, :rolleyes: B)

seman84 - November 25, 2010 08:39 AM (GMT)
adeiihhh...

ini step cara upload gambar yg simple..

1- bukak website "www.freeimagehosting.net"....pastu klik "Choose File"....
user posted image


2- pilih gambar mana yg kita nak upload...pastu klik "Open"...
user posted image


3- pastu klik butang "Upload"...pastu tunggu gambar tu tgh uploading...
user posted image


4- hightlight link URL image spt yg ditunjukkan dibawah...pastu copy (Ctrl+C) link tu...
user posted image


5- pastu gi forum SIC yg kita nak post gambar yg pd butang "Quick Reply"...taip kurungan bubuh img kat dpn pastu paste (Ctrl+V) link gambar tadi dan bubuh kurungan penutup..tgk cth gambar..
user posted image



byk lagi website upload gambar yg ada mcm http://tinypic.com/ (free upload) atau http://www.photobucket.com/ (kena register) atau http://imageshack.us/ (free upload) atau http://www.flickr.com/ (guna akaun email Yahoo) atau http://www.picasaweb.com/ (guna akaun email Gmail) dan byk lagi..hanya malas n rajin jer nak belajar cara menggunakannya..anda tentukan...




* Hosted for free by zIFBoards