View Full Version: Swap Bonet Iswara Carbon Fibre Sticker 3d

.: KPPSIM / S.I.C Malaysia ~ No. Pendaftaran R.O.S : 2117-09-PPG :. > Luaran & Badan Kereta > Swap Bonet Iswara Carbon Fibre Sticker 3d


Title: Swap Bonet Iswara Carbon Fibre Sticker 3d
Description: kaler apa pun x kisah....urgent


4G67 - February 25, 2011 03:54 PM (GMT)
salam.......


nak swap bonet iswara aku tahun 2003 dah tampal sticker carbon fibre....
bonet memang cantik,xde karat marat....
nak swap ngan bonet yg sama tahun@++
kaler ape pun takpe,janji x nak ada karat....
swap sebelum 8/3/2011....hari ahad ni pun cantik juga....

top up RM150....


user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ronaldo - February 25, 2011 04:20 PM (GMT)
bump...berminat jugak ni...

bad_fiorare - February 25, 2011 04:22 PM (GMT)
bump...kwn xleh la..kwn pkai bonet saga.....huhu

ekudz - February 25, 2011 04:23 PM (GMT)
semua barang ko nak jual ... macam nak tolak keta jek ...
kalau bonet aku ada jerawat sket ble?

IkH-oNe - February 25, 2011 04:42 PM (GMT)
Wow :lol: :lol:

izzenx - February 26, 2011 05:22 AM (GMT)
QUOTE (ekudz @ Feb 26 2011, 12:23 AM)
semua barang ko nak jual ... macam nak tolak keta jek ...
kalau bonet aku ada jerawat sket ble?

pecahkan la dulu jerawat tu... dah nak masak dah... :D :D :D

4G67 - February 26, 2011 01:07 PM (GMT)
QUOTE (ekudz @ Feb 26 2011, 12:23 AM)
semua barang ko nak jual ... macam nak tolak keta jek ...
kalau bonet aku ada jerawat sket ble?

bukan nak jual keta....nak cat keta....rugi kalau bonet x cat sekali...harga mcm tu gak....


jerawat x nak lah....benda nak pakai lama....

ekudz - February 26, 2011 06:48 PM (GMT)
QUOTE (izzenx @ Feb 26 2011, 01:22 PM)
QUOTE (ekudz @ Feb 26 2011, 12:23 AM)
semua barang ko nak jual ... macam nak tolak keta jek ...
kalau bonet aku ada jerawat sket ble?

pecahkan la dulu jerawat tu... dah nak masak dah... :D :D :D

xleh pecah.. jerawat batu karang .. wakakaa!!!~
aku nak beli bonet baru .. brape hengget ngan kat mana ada jual area damansara

darkpop - February 27, 2011 01:12 AM (GMT)
aiseh mujur jauh kalo dekat ai dah swap dgn abam edy gerero nie. MEstey smart kat sewaraku.

acaiWDP - February 27, 2011 01:33 AM (GMT)
minggu lepas,aku baru jer cat bonet depan..
edy,ni swap jer kan? suka sama suka...
hang nak ke,bonet tahun 94? :D

raimyyy - February 27, 2011 01:38 AM (GMT)
QUOTE (acaiWDP @ Feb 27 2011, 09:33 AM)
minggu lepas,aku baru jer cat bonet depan..
edy,ni swap jer kan? suka sama suka...
hang nak ke,bonet tahun 94? :D

bumppp...swap n top up.....den pakai saga...klau tak....zasssss...

4G67 - February 27, 2011 02:01 PM (GMT)
QUOTE (acaiWDP @ Feb 27 2011, 09:33 AM)
minggu lepas,aku baru jer cat bonet depan..
edy,ni swap jer kan? suka sama suka...
hang nak ke,bonet tahun 94? :D

tahun 94 x nak lah...risiko nak karat tinggi....

tahun 2000 keatas boleh laa + top up

Ebal82 - February 27, 2011 04:28 PM (GMT)
kalo kaler flat black dah siap scoop evo fiber + parking marker VR-4 camno lak tu?....bonet thn lepas...

zaxx - February 27, 2011 04:38 PM (GMT)
kalu bonet wit scoop swift gtti ok tak...

Shahrul83 - February 28, 2011 12:11 AM (GMT)
kalo bonet lmss kaler silver nak tak?

4G67 - February 28, 2011 12:18 AM (GMT)
kalau boleh nak bonet standed xde scoop/lubang angin.....keta stended jer,x memerlukan lobang angin tambahan.....




tp nak yang ori,taiwan x nak...

4G67 - February 28, 2011 12:21 AM (GMT)
QUOTE (Shahrul83 @ Feb 28 2011, 08:11 AM)
kalo bonet lmss kaler silver nak tak?

kaler apa pun x kisah....janji xde karat/kemek

Shahrul83 - February 28, 2011 04:53 AM (GMT)
abam 4g67 duk mana?aku duk kuantan kete taun 2003

4G67 - February 28, 2011 06:15 AM (GMT)
QUOTE (Shahrul83 @ Feb 28 2011, 12:53 PM)
abam 4g67 duk mana?aku duk kuantan kete taun 2003

alamak....jauh nya....saya kat klang valley....

Ronaldo - March 1, 2011 12:08 PM (GMT)
u got PM bro...

ISMA_ABL - March 1, 2011 03:58 PM (GMT)
bump bonet lawa....

cekgu tuka bonettt!!!! kne gtau org kampong nih... :lol:

4G67 - March 2, 2011 12:24 AM (GMT)
QUOTE (Ronaldo @ Mar 1 2011, 08:08 PM)
u got PM bro...

sudah reply

Ronaldo - March 2, 2011 05:03 AM (GMT)
QUOTE (ISMA_ABL @ Mar 1 2011, 11:58 PM)
bump bonet lawa....

cekgu tuka bonettt!!!! kne gtau org kampong nih... :lol:

hampeh...

4G67 - March 5, 2011 01:15 AM (GMT)
bump sampai esok sahaja....

lepas tu proses swap ditutup....

4G67 - August 31, 2011 04:51 AM (GMT)
LOCK....

AboR FiorE ChampS - September 6, 2011 11:41 AM (GMT)
Operasi Lock Thread sedang di lakukan..







Sold..







Lock~




* Hosted for free by InvisionFree